naslovnica malaU nedjelju 8. travnja 2018. godine 6 prvopričesnika iz naše župe primilo je sakrament Prve pričesti. Četiri dječaka i dvije djevojčice iz Bazika i Grebnica odjeveni u bijele haljine, uz pratnju svojih roditelja na svetoj misi primili su pričest koju im je udijelio župnik fra Marijan Živković. Misi je nazočio i veliki broj vjernika naše župe ali i iz okolnih župa što je svečanom činu dodjele prve pričesti dalo posebnu dimenziju.

Puna crkva i lijepo vrijeme dodatno su ukrasili ovaj svečani događaj za mališane naše župe koji su nakon temeljite priprave i vjerske poduke svog vjeroučitelja, uz neizostavnu potporu roditelja, doživjeli vrhunac svjedočanstva vjere primitkom sakramenta sv. pričesti.

Kako je bilo taj dan na misi ovjekovječili smo s bogatom galerijom fotografija koju predstavljamo u našoj stalnoj rubrici GALERIJE.

U nastavku donosimo mini galeriju s fotografijama velikog formata koje predstavljaju sam čin uprizorenja dodjele sakramenta pričasti za svih 6 prvopričesnika.

Pored ovih fotografija postavili smo i jednu panoramsku fotografiju unutrašnjosti naše crkve za vrijeme sv.mise.

                                

 

Za župu Grebnice pripremio Perica Dujmenović

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno