Dana 04. svibnja 2014. godine kršten je Tomislav Špionjak, sin Maria i Slađane Špionjak iz Grebnica. Tomislav je treće dijete Maria i Slađane. Sakrament krštenja udijelio je župnik fra Frano Oršolić u crkvi župe sv. Jakova Markijskog u Grebnicama.


Dana 03. svibnja 2014. godine krštena je Valentina Mijić, kći Elvisa i Marine Mijić iz Grebnica. Sakrament krštenja udijelio je župnik fra Frano Oršolić u crkvi župe sv. Jakova Markijskog u Grebnicama.


Dana 22. veljače 2014. godine kršten je Matej Grgić, sin Josipa i Sanje Grgić iz Bazika. Matej je prvo dijete Josipa i Sanje. Sakrament krštenja udijelio je župnik fra Frano Oršolić u crkvi župe sv. Jakova Markijskog u Grebnicama.


Dana 21. travnja 2014. godine krštena je Magdalena Čalušić, kći Ante i Slavice Čalušić iz Grebnica. Sakrament krštenja udijelio je župnik fra Frano Oršolić u crkvi župe sv. Jakova Markijskog u Grebnicama.


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno