krizma sudar 2016U subotu 23. 04. 2016. u župi sv. Jakova Markijskog u Grebnicama učenicima osmog i devetog razreda osnovne škole udjeljen je sakrament krizme. Koncelebriranu svetu misu predvodio je pomoćni biskup vrhbosanski Pero Sudar koji je ujedno i krizmao 15 dječaka i 13 djevojčica koji su primanjem sakramenta krizme potvrdili svoju vjeru. I ove godine crkva je bila puna. Osim krizmanika, njihovih kumova i roditelja misno slavlje su uveličali i brojni vjernici iz naše župe.

Opširnije: U 2016. godini sakrament krizme primilo je 28. djece


krizmanici-2016Sljedeća krizma u našoj župi biti će tek 2016. godine kada će sakrament krizme primiti djeca rođena 2001. i 2002. godine. Par fotografija krizmanika koji pohađaju vjeronauk donosimo na ovoj stranici.

Opširnije: Krizmanici naše župe


U nedjelju 11.05.2014. u župi sv. Jakova Markijskog dječacima i djevojčicama osmih razreda udjeljen je sakrament krizme. Sv. misu služio pomoćni biskup vrhbosanski Pero Sudar koji je udjelio sakrament krizme za 21 dijete iz Bazika i Grebnica.

Opširnije: Krizma u župi Grebnice 2014. godine


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno