krstenje-250x200

Sakramenti i obredi

Pastoral župe prikazan na ovaj stranici odnosi se na redovite pastoralne aktivnosti. Na našoj stranici možete pratiti informacije o vjenčanjima, krštenjima, prvoj pričesti, krizmi kao i vijesti o preminulima u našoj župi.

 Pastoralne grupe

Svakao svoje mjesto na našoj stranici imaju i naše župne pastoralne grupe. U našem sadržaju izdvajamo; crkveni zbor, Framu, pastoralno vijeće, ekonomosko vijeće, prakature i ministrante.

ministranti-250x200
pisani-pastoral-250x200

 Pisani pastoral

Na stranici župe Grebnice objavljujemo nedjeljne propovijedi kroz crkvenu godinu. Propovijedi su posložene kronološki tako da je zadnja objavljena propovijed na prikazana na vrhu.

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno