Pružamo mogućnosti članovima naše župe ako imaju kakvu obavijest za puk župe da istu mogu objaviti ovdje. Obavijest treba biti u digitaliziranom obliku u word, pdf ili txt formatu. Postoji mogućnost i objave fotografije. Preporučamo da vaše upite, sugestije i prijedloge i zahtjeve šaljete na mail adresu župnika Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ako vam pak treba informacija vezana uz web stranicu tada poruku možete poslati administratoru web stranice na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Općinski načelnik Željko Josić donio je Odluku o financijskoj pomoći za saniranje posljedica poplave obiteljima sa malodobnom djecom koja stanuju na području općine Domaljevac. Financijska pomoć iznosi 500,00 KM po djetetu i dodijelit će se na temelju javnog poziva.

Opširnije: Javni poziv: Pomoć obiteljima sa malodobnom djecom


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno