Pružamo mogućnosti članovima naše župe ako imaju kakvu obavijest za puk župe da istu mogu objaviti ovdje. Obavijest treba biti u digitaliziranom obliku u word, pdf ili txt formatu. Postoji mogućnost i objave fotografije. Preporučamo da vaše obavijesti i oglase šaljete na e-mail adresu župe Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu administratora stranice Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Općinski načelnik Željko Josić donio je Odluku o financijskoj pomoći za saniranje posljedica poplave obiteljima sa malodobnom djecom koja stanuju na području općine Domaljevac. Financijska pomoć iznosi 500,00 KM po djetetu i dodijelit će se na temelju javnog poziva.

Opširnije: Javni poziv: Pomoć obiteljima sa malodobnom djecom


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno