crkva galerija 2019Predstavljamo vam galeriju slika uređenog srkvenog dvorišta. Iste fotografije možete pronaći u većem formatu na našoj Facebook stranici.

Opširnije: Uređeno crkveno dvorište


naslovna galerija patron 2018 Donosimo galeriju fotografija s misnog slavlja u Grebnicama na patron župe koji se svake godine slavi na blagdan sv. Jakova Markijskog, sveca i zaštitinika župe.

Opširnije: Patron župe u Grebnicama 2018. godine


tijelov 2018 procesijaGalerija fotografija s tijelovske procesije. Imamo i druge galerije s ovog događaja, ali za ovu galeriju pripremili smo prikaz fotografija na kojima je većina sudionika procesije, a koje su načinjene u nešto krupnijem planu.

Opširnije: Sudionici procesije na Tijelovo 2018. godine


blagoslov polja ilino 2018Donosimo bogatu galeriju slika sa sv. mise i blagoslova polja u Grebnicama na blagdan Ilina 2018. godine. Već tradicionalno Grebničani na Snogama imaju blagoslov polja, i sv. misu nakon kojih se polažu vijenci na spomen obilježje za sve poginule branitelje iz Grebnica. Na kraju se odigra i neizostavno kolo gdje mladi i oni koji se tako sojećaju pokažu što umiju i znaju.

Opširnije: Blagdan sv. Ilije, blagoslov polja u Grebnicama


tijelovo 2018 crkvaKako je bilo na svetoj misi najlakše je dočarati fotografijama. Nekoliko njih donosimo u našoj galeiji koju smo načinili za vrijeme misnog slavlja.

Opširnije: Župa Grebnice: Sveta misa na blagdan Tijelova 2018. godine


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno