uvodna galerija patronDonosimo galeriju fotografija s pučke mise u 11 sati koja je služena u župnoj crkvi u Grebnicama na dan patrona župe koji se svake godine slavi na blagdan sv. Jakova Markijskog, sveca i zaštitinika župe.

Opširnije: Patron župe 2021. godine


bozic 2019 galerijaKako je bilo na Božić na pučkoj misi u našoj župnoj crkvi pogledajte u nastavku. Također donosimo par fotografija s platoa ispred crkve neposredno nakon završetka mise.

Opširnije: Pučka misa na Božić 2019. godine


crkva galerija 2019Predstavljamo vam galeriju slika uređenog srkvenog dvorišta. Iste fotografije možete pronaći u većem formatu na našoj Facebook stranici.

Opširnije: Uređeno crkveno dvorište


galerija patron 2019Donosimo galeriju fotografija s pučke mise u 11 sati koja je služena u župnoj crkvi u Grebnicama na dan patrona župe koji se svake godine slavi na blagdan sv. Jakova Markijskog, sveca i zaštitinika župe.

Opširnije: Patron župe Grebnice 2019. godine


naslovna galerija patron 2018 Donosimo galeriju fotografija s misnog slavlja u Grebnicama na patron župe koji se svake godine slavi na blagdan sv. Jakova Markijskog, sveca i zaštitinika župe.

Opširnije: Patron župe u Grebnicama 2018. godine


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno