patron 2023 galerija

I ove godine na pučkoj misi je bilo svečano. Puna crkva, mnošto svećenika, lijepe pjesma župnog zbora... Sve smo začinili s lijepim fotografijama.

Opširnije: Sveta misa na patron župe 2023. godine


Donosimo galeriju fotografija sa tijelovske procesije u Grebnicama od 09. lipnja 2023. godine na blagdan Brašančeva (Tijelova).

Opširnije: ŽUPA GREBNICE: Tijelovska procesija 2023. godine


patron 2022 uvodna

Donosimo vam galeriju slika sa svete mise na patron župe Grebnice koji se slavi na blagdan sv. Jakova Markijskog.

Opširnije: Patron župe u Grebnicama 2022. godine


galerije uskrs 2023

Prepuna crkva u Grebnicama i na Uskrsu 2023. godine. Mnoštvo vjernika stiglo je iz inozemstva. Stvoreno je lijepo ozračje na zadovoljstvo župnika, ali i svih mještana Bazika i Grebnica.

Opširnije: Sv. misa na Uskrs 2023. godine


procesija 2022 galerija

Donosimo galeriju fotografija sa tijelovske procesije u Grebnicama od 16. lipnja 2022. godine na blagdan Brašančeva (Tijelova).

Opširnije: Tijelovska procesija na župi Grebnice 2022. godine


Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno