naslocna uskrs 2023I ove godine župna crkva u Grebnicam na blagdan Uskrsa bila je prepuna vjernika. Veliki broj njih došao je iz inozemstva. Sjete se se svog rodnog kraja i zavičaja od kuda su potekli. Zadovoljstvo s velikim brojem okupljenih vjernika podijelio je i župnik fra Marijan Živković koji je i predvodio sv. misu.

Nakon mise na platou ispred crkve najmlađima su podjeljene pisanice. U duhu tradicije i običaja, a na radost okupljene djece.

U nastavku donosimo nekoliko fortografija sa ovog misnog slavlja, a više fotografija sa sv. mise na blagdan Uskrsa možete vidjeti u našoj galeriji slika OVDJE!

zupa-grebnice.com

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno