procesija tijelovo 2019I ove godine blagdan Tijelova (Brašančevo) na našoj župi obilježen je misnim slavljem i tijelovskom procesijom. Sv. misu i procesiju predvodio je župnik fra Marijan Živković. Sveta misa je slavljena s početkom u 11 sati uz nazočnost velikog broja vjernika. U usporedbi s ranijim godinama ove godine broj nazočnih na misi je bio nešto manji, ali je još uvijek župna crkva bila pristojno popunjena.

Nakon mise i procesije ministranti su djeci ispred crkve dijelili slatkiše, a najvrijednij pripadnici župe su počistili plato ispred crkve od mnoštva latica cvijeća koje su prosipane tijekom procesije. Kako inače jedna slika govori više od tisuću riječi tako smo i za ovogodišnje tijelovo pripremili dosta fotografija kako bi posjetiteljima naše web stranice dočarali atmosferu sa sv. mise i procesije.

Ovdje smo postavili malu galeriju slika najdražih misara, dječice koja su uvijek rado viđena u crkvi.

Ostatak fotografija možete vidjeti preko eksternog linka gdje donosimo po nekoliko fotografija sa svake postaje i za vrijeme sv. mise u većoj razlučivosti.

 

VELIKA GALERIJA SLIKA

zupa-grebnice.com

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno