prricest naslovnaU nedjelju, 28. travnja 2019. godine, koju nazivamo i Mladim Uskrsom, u našoj župi dva dječaka i tri djevojčice su primili sakrament Prve svete pričesti. Podsjetimo, prošle godine imali smo 6 prvopričesnika, a pretprošle, dakle 2017. godine samo njih troje.

Svetu misu služio je župnik fra Marijan Živković dok su među brojnim pukom osim roditelja i rodbine djece misno slavlje uveličali općinski načelink Stjepan Piljić, učiteljica Katarina Piljić i neizostavno sestra Ana koja im u školi predaje vjeronauk i koja ih je uz župnika fra Marijana pripravila za ovaj svečani čin.

U nastavku donosimo galeriju fotografija sa Svete mise za koje se pobrinula njihova učiteljice te joj se ovom prigodom i zahvaljujemo.

župa-grebnice.com

 

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno