ilino 2018I ove godine blagoslov polja u Grebnicama obilježen je na tradicionalan način. Okupljeni mještani iz Grebnica i susjednih mjesta na Snogama sudjelovali su u blagoslovu polja koje je obredio župnik fra Marijan Živković. Nakon blagoslova polja služena je sveta misa.

Grebničani slave sv. Iliju kao sveca zaštitinika, a ove godine na sv. misi okupio se veći broj vjernika nego prethodne godine, što zaista ohrabruje.

Nakon sv. mise kod spomenika poginulih branitelja, na Snogama, fra Mićo Živković je izmolio opijelo, a predstavnici općine Domaljevac-Šamac, MZ Grebnice, te predstavnici policije položili su vijence za sve naše pokojne branitelje.

Na samom kraju svečanosti na Snogama odigrano je jedno kolo gdje su se za ruke uhvatili mladi i oni koji se tako osjećaju.

Kako je bilo na snogama možete vidjeti u našoj velikoj galeriji slika OVDJE ili jednostavno iz glavne navigacije odaberite rubriku Galerije

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno