fra frano fra micoU četvrtak 28. srpnja 2016. godine izvršena je primopredaja dužnosti župnika u našoj župi. Nakon dva mandata napustio nas je župnik fra Frano Oršolić, a na mjesto župnika župe sv. Jakova Markijskog u Grebnicama imenovan je fra Marijan Živković. Fra Frano će svoju svećeničku službu nastavati u toliškom samostanu.

Fra Marijan je prethodno bio gvardijan u Tolisi i nakon uspješnih 10 godina u vođenju toliškog samostana dolazi na župu u Grebnice.

Primopredaja je ozvaničena na svetoj misi u 18 sati koju je predvodio fra Marijan Živković uz koncelebraciju svog prethodnika fra Frane Oršolića, dekana Šamačkog dekanata fra Ante Pušeljića i novoustoličenog toliškog gvardijana fra Maria Jurića.

Detalje sa svete mise koju je fra Marijan prvi put služio u našoj župi kao naš župnik možete vidjeti na fotografijama ispod.

Za župu Grebnice Perica Dujmenović

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno