blagoslov grebnice ilino 2016Na blagdan sv. Ilije, zaštitnika Grebnica, a ujedno i naše voljene domovine Bosne i Hercegovine, na Snogama, u centru sela Grebnice kod male kapelice, molili smo Božji blagoslov za sve mještane Grebnica! Po običaju najprije smo imali blagoslov polja, zatim sv. Misu koju je predvodio fra Ivo Bošnjak, rodom iz Rame, bivši vikar župe Tolisa, a nakon Mise izmolili smo opijelo i položili vijence pred spomen obilježjom za sve naše pokojne branitelje, ali i za sve članove nogometnog kluba “Korpar” Grebnice koji ove godine slavi 60. godišnjicu!

Svim Grebničanima i Grebničankama ma gdje bili želim Božji blagoslov u životu i radu!

Fra Frano Oršolić
 

U nastavku donosimo veliku panoramsku fotografiju sa sv. mise, a u rubrici Galerije (iz glavne navigacije web stranice) možete vidjeti opširnu galeriju fotografija koju smo snimili na blagdan sv. Ilije u Grebnicama na Snogama.

Ili za pregled galerija slika kliknite OVDJE!

NAPOMENA: Panoramsku fotografiju možete spremiti na svoje računalo pa ju pogledati u punoj veličini.

 

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno