pricest i krizmaOve godine na župi smo imali prvu pričest koju je primilo svega sedmero djece. Prvu pričest smo imali u nedjelju 17. 04. 2016. godine. Više o prvoj pričesti u rubrici prvopričesnici. Par dana nakomn prve pričesti imali smo i krizmu. Točnije u subotu 23. 04. 2016. godine kada je pomoćni vrhbosanski biskup Pero Sudar krizmao 28 osnovaca.

Riječ je o dvije generacije djece sa naše župe, jer u zadnje vrijeme imamo krizmu svake druge godine. Kako je ove godine bilo u našoj crkvi za vrijeme krizme pogledajte u našoj galeriji slika.

zupa-grebnice.com

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno