ponockaSvetom misom polnoćkom vjerici naše župe i ove godine dočekali su Božić. Po neuobičajenom toplom vremenu za ovo doba godine na misi se okupio veliki broj vjernika iz naše župe. Osim onih koj stalno žive u Grebnicama i Baziku misi su nazočili brojni naši župljani koji borave u inozemstvu. Iako je prošle godine na polnoćki bilo mnoštvo vjernika ove godine čini se taj broj je bio i veći.

Svetu misu predvodio je župnik fra Frano Oršolić. Kako je bilo na samoj misi i na plataou ispred crkve, neposredno nakon mise, pogledajte u našoj bogatoj galeriji slika koju smo pripremili i ovaj put.

Slike možete vidjeti OVDJE ili jednostavno ih potražite u rubrici Galerije koja se nalazi u glavnoj navigaciji naše stranice.

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno