kamenNakon Dušnog dana 3. 11. ove godine započeli smo s ugradnjom kamenih pločica na platou ispred naše župne crkve. Hvala Bogu vrijeme je poslužilo, tako da je po lijepom vremenu kamen postavljen do 12. studenog kada su kraju privedeni završni radovi.

Postavljene su vrlo kvalitetne paljene granitne pločice (Rosa Porrino) sa protukliznom obradom. Kamen je nabavljen preko našega župljanina Ante Lušića kamenoklesara iz Grebnica.

Radove je uspješno izvela firma Bojorad iz Ugljare! Za nešto više od tjedan dana postavljeno je 300 m2 kamenih pločica.

U nastavku donosimo par fotografija koje su snimljene za vrijeme postavljanja kamena i nekoliko fotografija koje su načinjene po okončanju svih radova.

Kako je riječ o velikoj investiciji pozivamo župljane naše župe i sve druge dobrotovre da pomognu u sufinanciranju ovog projekta.

Podatke o računu na koji možete izvršiti uplatu možete vidjeti OVDJE, a svoje upite u vezi projekta možete poslati pomoću forme za kontakt ili nam pošaljite e-mail poruku na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

zupa-grebnice.com

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno