ilino snoge 2015Nakon prošlogodišnjih svibanjskih poplava ove godine su nam došle „teške“ srpanjske vrućine. No kao i prošle godine tako i ove godine vjernici su zajedno s župnikom proslavili sv. Iliju zaštitnika mještana sela Grebnice.

Na dan sv. Ilije najprije se slavila „kratka“ jutarnja misa u 8. sati u župnoj crkvi. Na toj misi bilo je oko 60. vjernika! Na Snogama kako je to običaj u 11 sati bio je najprije blagoslov polja, a zatim i svečana sv. Misa koju su svojom glazbom i pjesmom animirali mladi iz naše župe. Pred oko 150. okupljenih vjernika blagoslov i sv. Misu slavio je župnik, a nakon toga na spomen obilježju poginulim branitelja izmolio je i opijelo!

Kako je bilo ove godine nabolje se može vidjeti na fotografijama koje donosimo u našoj galeriji slika!

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno