prvopricesniciU našoj župi 26. travnja ove godine (nedjelja) pod svečanom pučkom misom u 11. sati prvu svetu pričest primili su šest dječaka i četiri djevojčice.

Nakon dužeg vremena pripreme u školi na vjeronauku i na župnim susretima uz pomoć učiteljica približio se dan susreta s Isusom i primanje njegova Tijela u  malena srca!

Na Markov dan prvi puta su nakon krštenja pristupili svetoj ispovijedi, očistili svoju dušu, srce i cijelo biće svoje!

Prvu pričest primili su: Božica Abramović, Izabela Džebić, Ivana Kobaš, Janja Kobaš, Davor Delić, Manuel Delić, Antonio Čalušić, Antonio Lukač, Danijel Lukač i Goran Perić!

U nastavku su i fotografije prvopričesnika.

Također donosimo i par fotografija sa misnog slavlja.

Svakako znatno veću galeriju slika sa prve pričesti možete vidjeti u našoj rubrici Galerije. Link je u glavnom izborniku stranice ili jednostavno kliknite OVDJE!

Na kraju predstavljamo i jednu panoramsku fotografiju unutrašnjosti naše crkve koja je također snimljena na pučkoj misi prigodom dodjele sakramenta svete pričesti.

zupa-grebnice.com

 

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno