misa uskrs 2015I ove godine, kao uostalom i svake godine, na Velikoj svetoj misi na blagdan Uskrsa okupio se veliki broj vjernika naše župe. Misno slavlje predvodio je župnik fra Frano Oršolić. Veliki broj vjernika naše župe došao je iz inozemstva, pretežno iz Austrije i uz vjernike koji stalno borave na području župe popunili su župnu crkvu u cijelosti čime su radost Uskrsa i misno slavlju dobili dodatnu dimenziju.

Nakon sv. mise župnik je za djecu i mladež osigurao veliki broj pisanica koji su podijeljeni misarima. Tako da je druženje vjernika ispred crkve potrajalo još neko vrijeme. Uz pokoju čašu soka i ogledavanje čija je pisanica jača čini se najviše su uživali razdragani mališani.

O svemu više pogledajte u naše dvije galerije koje se nalaze u ustaljenoj rubrici Galerije čiji je link na glavnom izborniku ove stranice ili jednostavno kliknite na Galerija 1  ili  Galerija 2

Osim te dvije galerije pripremili smo i jednu panoramsku fotografiju koja uprizoruje unutrašnjost crkve gdje se vide svi misnici. Kliknite na sliku ispod.

zupa-grebnice.com

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno