misa ponockaU župnoj crkvi u Grebnicama održana je sveta misa polnoćka koju je služio župnik župe sv. Jakova Markijskog fra Frano Oršolić. Misi je nazočio veliki broj vjernika naše župe od kojih je stanoviti broj onih koji žive i rade izvan naše župe.

Božić kao obiteljski blagdan prigoda je da se obitelji okupe pa se tako i u našoj župi već tradicionalno sastaju obitelji koje su silom prilika svoju egzistenciju potražile negdje u inozemstvu.

Prigoda je to bila i da se na svetoj misi polnoćki okupi veći broj vjernika naše župe. U rubrici "Galerije" donosimo nekolik slika koje na najzorniji način prenose scene sa svete mise koja se služi u čast rođenja Isusa Krista.

Ovdje predstavljamo panoramsku fotografiju uprizorenu na svetoj misi koju u punoj razlučivosti možete vidjeti ako kliknete na priloženu sliku. Ili ovdje (preporuka) da bi ste ju vidjeli u punom rasponu vašeg zaslona (po otvaranju slike scrolajte strelicama na tipkovnici da bi vidjeli sve detalje slike).

                                                                  

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno