paketici-clanakNa blagdan sv Nikole u župnoj crkvi u Grebnicama upriličena je podjela paketića za svu djecu naše župe. Iako bez Krampusa i njihovih šiba nije moglo pokazalo se da su od viška jer su sva djeca bila dobra.

Zato su okupljena djeca sa oduševljenjem dočekali "sv. Nikolu" koji je u pratnji svojih pomoćnika(ica), anđela, došao sa poklonima. Prije same podjele slatkiša i igračaka djeca su sv. Nikoli pokazala da znaju moliti i da su zaslužili od njega poklone. Dobri ljudi iz Njemačke preko Kruha sv. Ante osigurali su 100 paketića za djecu, a preko našega svećenika Luke Lucića i novcem koji je on poslao za našu župu nabavili smo još 20 paketa te 90 čokolada za djecu od 5 do 9 razreda. Kako je sve bilo pogledajte u nastavku gdje donosimo par fotografija koje smo za naše župljane i posjetitelje naše stranice pripremili i ovom prigodom.

Više fotografija možete pronaći pomoću glavnog izbornika u rubrice "Galerije" ili jednostavno kliknite OVDJE!

Tekst i fotografije: za zupa-grebnice.com priredio P.D.

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno