patron-2014-naslovnicaNa današnji dan (28. studenog) naša župa slavi svoj dan. Patron župe obilježen je i ove godine, prije svega služenjem Euharistije u župnoj crkvi sv. Jakova Markijskog u Grebnicama.

Svetu misu služio je fra Pero Baotić uz nazočnost velikog broja svećenika Šamačkog dekanata, ali i susjednih dekanata.

Na misi se okupilo vjernika taman toliko da se crkva pristojno popuni. Ne kako smo to navikli u vrijeme velikih blagdana Uskrsa i Božića, ali svako više nego na velikim nedjeljnim misama.

Kao je bilo u crkvi najbolje će dočarati fotografije koje se nalaze u rubrici "Galerije" na ovom portali ili jednostavno kliknite OVDJE.

A kao posebni dodatak donosimo veliku panoramsku fotografiju unutrašnjosti crkve za vrijeme Euharistijskog slavlja. Da bi ju vidjeli kliknite OVDJE

Napomena: Kada otvorite sliku kliknite na nju da se poveća, a zatim skrolajte s tipkama na tipkovnici (lijevo/desno) da bi si omogućili cijeli prikaz slike.

 

Photo: za župu Grebnice Perica Dujmenović

 

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno