zbor-grebnice-nastup-u-domaljevcuI ove godine Zbor mladih župe Grebnice sudjelovao je, sada već na tradicionalnom, koncertu duhovne glazbe u Domaljevcu. Župa Domaljevac već četvrtu godinu organizira koncert duhovne glazbe pod nazivom „Mala Gospa, Sv. Ana, Majka i Kći".

Koncert je održan uoči blagdana Male Gospe i ove godine održan je u znaku obilježavanja 150. obljetnice Župe Sv. Ane u Domaljevcu. Uz dva domaća zbora svoj repertoar predstavili su zborovi susjednih župa, iz Tolise i Grebnica. Za našu stranicu pripremilo smo nekoliko fotografija s koncerta, a jednu od točki u izvedbi zbora mladih iz naše župe postavili smo i na vide servis Youtube čiji sadržaj prenosimo i na ovoj stranici.

 

 

 Za zupa-grebnice.com pripremio Perica Dujmenović

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno