djecje-igralisteNeka se djeca igraju, neka ne idu u minska polja

Prije par dana mina postavljena u ratu uzela je svoj krvavi plijen u Grebnicama, a već danas je (2. 9. 2014.) otvoreno dječje igralište u centru sela koje je izgrađeno i sa namjerom da privuče djecu da se igraju na njemu umjesto da idu u minska polja.

Vrijeme nije bilo naklonjeno maloj svečanosti koja je tim povodom upriličena, ali nije ni omelo slavljenike da se okupe i svečano otvore ovo igralište kome će se, naravno, najviše obradovati djeca. Poželimo još samo da ima toliko djece da igralište bude stalno puno i da više niko ne nastrada od mine.

Evo nekih trenutaka sa svečanosti koji su ostali zabilježeni kamerom.

Tekst i fotografije Ivo Kobaš

Ostali sadržaj iz kategorije

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno