banner-zupa

Poštovani posjetitelji našeg portala u ovoj rubrici aktualno donosimo aktualne vijesti i događaje koji su vjerujemo od šireg interese za puk naše župe. Sama rubriku smo podijelili u dvije cjeline. Jednu koju smo nazvali "Iz naše župe" u kojoj ćemo objavljivati značajnije događaje koji se tiče isključivo naše župe i puka Bazika i Grebnica.

U drugoj pak kategoriji pod nazivom "Vijesti i događaji" objavljivat ćemo najvažnije vijesti šire kršćanske zajednice, ali i raznorazne vijesti koje su od interesa za nažu zajednicu.

Do istih vijesti možete doći putem izborničkog sučelja na našoj stranici ispod rubrike Aktualno. Također možete ovdje izabrati potkategoriju vijesti čiju su linkovi odmah ispod. Na naslovnici stranice iste vijesti objavljuju se u uvodnoj formi poredane po datumu objave neovisno o kojoj je podkategoriji riječ.

 

Donacije ugroženim od poplava

donacije-u-novcuTijekom mjeseca svibnja 2014. godine našu župu je pogodila velika elementarna nepogoda. Zahvaljujući svećeniku Luki Luciću koji je preko dobrih ljudi iz svog dekanata u Njemačkoj osigurao vrijednu novčanu pomoć uspjeli smo najugroženijim obiteljima naše župe dodijeliti novčane donacije kao vid pomoći za pretrpljenu štetu. Popis sa iznosima objavljen je na župnoj oglasnoj ploči ali i na ovoj stranici. Za uvid u popis s donacijama kliknite na link desno